Company


Gazonel este brandul companiei Ax Perpetuum Impex SRL. Compania Ax Perpetuum Impex SRL comercializeaza gazon sintetic pentru terenuri de fotbal, tenis, multisport, si gazon ornamental pentru hoteluri, terase, case particulare, de mai bine de 10 ani.

 

Echipa tanara si in permanenta evolutie este pregatita sa ofere in primul rand consultanta, apoi produse specializate pentru diverse nevoi si cerinte, si nu in ultimul rand montaj. Un serviciu complet pentru terenuri cu gazon sintetic sau ornamental, care asigura clientilor nostrii succesul terenului de fotbal, tenis, multisport, terasei, piscinei, sau gradinii.

Ax Perpetuum Impex este un jucator important pe piata importatorilor si distribuitorilor de pardoseli de interior si exterior pentru retail sau pentru utilizari profesionale (hotel, restaurant, birouri, etc.), gama de produse pentru amenajari fiind completata de colectia de textile (perdele, draperii, prosoape, halate, lenjerii de pat, fete de masa). Un partener stabil, de la care clientii pot obtine oferte foarte avantajoase, produse de calitate si gama complexa, servicii conexe, consiliere de specialitate. Pentru a vedea si alte produse comercializate de Perpetuum, va asteptam pe site-ul companiei.