Proiecte realizate :: Baile Cojocna

Cu ocazia reamenajarii complexului Baile Cojocna din jud. Cluj, specialistii Gazonel au fost consultati pentru amenajarea a doua terenuri de fotbal a cate 800 mp. cu gazon sintetic si doua terenuri multisport a cate 375 mp. cu pardoseala elastica turnata. Produsele recomandate de specialistii nostrii pentru aceste terenuri au fost urmatoarele:

  • pentru terenurile de fotbal s-a ales un gazon sintetic aprobat FIFA, cu garantie 8 ani si caracteristici optime pentru acest sport: fir de polietilena de 50 mm inaltime, care protejeaza genunchii jucatorilor si face terenul foarte confortabil pentru fotbal (nu juleste pielea, absoarbe foarte bine socul, etc.). In plus, gazonul are o culoare rezistenta in timp si un aspect natural obtinut prin combinarea a doua nuante de verde (produs: Gazon sintetic Prestige XT).
  • pentru cele doua terenuri multisport s-a ales pardoseala elastica turnata de tip Conipur MT Gran, care este impermeabila si are o structura granulate, recomandata in special pentru terenurile multisport datorita proprietatilor care satisfac cerinte variate.

Tip teren Dimensiune Produs
Fotbal800 mpGazon sintetic Prestige XT
Multisport375 mpPardoseala sportiva Conipur MT Gran