Proiecte realizate :: Baza sportiva Toroc

In localitatea Toroc, de langa Dej - judetul Cluj, s-a deschis o baza sportiva cu 4 terenuri de sport: un teren cu gazon sintetic pentru fotbal, un teren de tenis cu gazon sintetic, si doua terenuri multisport cu pardoseli speciale turnate.

Consilierii Perpetuum au ghidat beneficiarii in alegerea celor mai potrivite produse:

  • pentru terenul de fotbal s-a ales un gazon sintetic aprobat FIFA, cu garantie 8 ani si caracteristici optime pentru acest sport: fir de polietilena de 50 mm inaltime, care protejeaza genunchii jucatorilor si face terenul foarte confortabil pentru fotbal (nu juleste pielea, absoarbe foarte bine socul, etc.). In plus, gazonul are o culoare rezistenta in timp si un aspect natural obtinut prin combinarea a doua nuante de verde (produs: Gazon sintetic Prestige XT).
  • pentru terenul de tenis gazonul sintetic ales are grosime de 20 mm, fiind mult mai putin solicitat decat cel de fotbal. (produs: Gazon sintetic Basic XT)
  • pentru cele doua terenuri multisport s-au ales doua tipuri de pardoseala elastica turnata de tip Conipur. (produse: Pardoseala sportiva Conipur SW si Pardoseala sportiva Conipur MT). Cele doua terenuri multisport au iesit atat de frumoase, incat beneficiarul a ezitat la inceput sa lase sportivii pe teren :-).

Tip teren Dimensiune Produs
Fotbal1200 mpGazon sintetic Prestige XT
Tenis648 mpGazon sintetic Basic XT
Multisport970 mpPardoseala sportiva Conipur SW
Multisport360 mpPardoseala sportiva Conipur MT Gran